marți, 5 aprilie 2011

Zi senina

Doua cuvinte iti pot schimba ziua. Un mic semn din partea iubitului, si cerul se insenineaza.

Mainile trebaluiesc grabite prin bucatarie, faina e proasta, blatul nu va creste. Dar asta nu te impiedica sa-ti continui treaba.

Lucrurile importante sunt omise mai mereu, durerea te poate face sa intri in amorteala, suferinta te poate anihila, e greu sa-ti pastrezi spiritul treaz cand loviturile dau navala.

Nu stii exact cum sa scapi , cum sa fugi… si daca scapi nu ai vrea sa fii singur, in evadarea ta ai vrea sa-ti linga cineva ranile, sa te imbarbateze si sa te incurajeze in pretentiile tale tembele. Mereu trebuie sa existe un “bebe” salvator. El trebuie sa-ti capteze toata atentia si energia.

Pe partea cealalta a lacului, un catel se joaca cu stapanul lui, dar tu nu observi asta, iti spune el, inca un mod de a evidentia diferenta dintre voi, el vede catelul, tu nu. Faptul ca te lasa sa-ti pui capul pe umarul lui, te face sa treci peste amanunte, peste maruntele incompatibilitati.

Nu-ti mai aduci aminte de nimic, nu mai vrei sa stii nimic, prezentul e indestulator, aproape ca si multumirea a devenit plictisitoare. Nu stii cum sa-i intrepretezi bunavointa, daca vine din dragoste sau e sarcina de serviciu, obsesia asta cu securitatea a devenit apasatoare. Nu c-ar fi esential pentru tine sa stii daca esti iubita sincer sau nu, important pentru tine e sa fii fututa sincer. Esti destul de tembela ca sa nu te intereseze dragostea, te-au anihilat intamplarile nefaste, iti doresti foarte putin sau nimic, ai descoperit simpaticul joc de-a sexul. Nevoia de-a face dragoste este atat de mare, incat nu te mai intereseaza daca o faci cu un criminal, ca vorba aia, in oricine exista o raza de Dumnezeire, de puritate. De aceea tu faci din orice rahat, un zeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu